Blender Entreprenør AS

Blender Entreprenør AS er din totalentreprenør innen bygg og anlegg. Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby komplett entreprise, med en prosjektleder å forholde seg til. Vi har ingen geografisk begrensing på hvor vi utfører arbeid, men vi har fått et godt fotfeste på østlandsområdet. 

Vi er i dag 13 ansatte som til daglig holder til i Lier, rett utenfor Drammen. Her har vi våre kontorer, showrom og sentrallager. Våre ansatte er en sammensatt av dyktige og erfarende prosjektledere og formenn som har ansvaret på byggeplasser. På fagområder som vi ikke har tilstrekkelig kompetanse inhouse bruker vi gode samarbeidspartnere som er spesialister på de ulike fagfeltene. 

Blender Entreprenør AS ble startet i August 2014, da vi så et marked for en detaljorientert entreprenør. Vår oppfatning er at mange av entreprenørene ikke er spesielt fleksible til utfordrende løsninger. Vi ønsker å være en entreprenør som spiller på lag med kunden og arkitekten. 

Blender er et ungt og fremoverlent selskap som tenker nytt og legger hovedvekt på å møte kundens ønsker og ha fokus på den siste finishen. Vi har som hovedmål med og bli den foretrukne entreprenøren hos det private markedet og næringsmarkedet.