Det må være love å skryte litt. Her er noen av prosjektene vi er mest stolte av å ha bidratt til.

b900moh, beitostølen

Blender har kontrakt med Beito Fjellkompani AS om å bygge hyttene i prosjektet B900moh på Beitostølen. Blender Entreprenør AS står som prosjekterende og ansvarlig utførende for alt fra fundament til nøkkelferdig hytte (totalentreprise NS8407). Første byggetrinn på 18 enheter vil være ferdigstilt i årsskifte 2016/2017. Hyttene er tegnet av Landsbyarkitektene AS og bygges som vertikalt delte tomannsboliger. Arkitekturen er moderne med liggende panel på tak og vegger utvendig, store glassflater og et funksjonelt og tidløst interiør. For mer informasjon om prosjektet, se www.b900.no

Kokkeløren, OSLO

Vi totalrenoverte lokalene i Bygdø Allé 15 på oppdrag fra Kokkeløren. Prosjektet ble tegnet av Paul Anders Hoen og besto blant annet av kjøkken, riving, flytte trapp og alle overflater. Resultatet ble en delikat og moderne matbutikk, og man kan i dag benytte seg av det fantastiske middagskonseptet deres. 

renovering enebolig, drammen

Denne funkis eneboligen har blitt betydelig oppgradert gjennom en totalrenovering av huset. Her har vi fått brynet oss på alt det som en totalrenovering kan inneholde, men sluttresultatet ble fantastisk. Gå inn å se bildene for å få inspirasjon. 

RÅLOFT LEILIGHTET 1, DRAMMEN

Et råloft er noe av det mest Spennende vi jobber med. Det og forvandle et uoversiktlig rom til noe fantastisk. Det blir automatisk spennende flater, vinkler og løsninger. Det er vanskelig, tidkrevende men se på bildene, vi er ihvertfall enige om at det er absolutt verdt strevet. 


et knippe ANDRE SMÅ OG STORE REFERANSEprosjekter:

 
Tilbygg Villa (250kvm), Lier
Totalrenovering Villa, Drammen
Totalrenovering kontorlokaler, Lier
 La Vida Tapas restaurant, Drammen
Totalrenovering leilighet (380kvm), Oslo
Renovering m/ to nye bad privat Villa, Oslo
Totalrenovering næringsbygg (1000kvm), Asker
Totalrenovering Scandic Hotell (bar, resepsjon, restaurant), Oslo